EXTRAINSATT WEBINAR 20 april: ”Harnessing the Power of Story to Drive Change”

Alla medlemmar (denna gång bjuder vi INTE in gäster) önskas hjärtligt välkomna till ett extrainsatt webinar!

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD

INNEHÅLL

Som ni vet så är årets internationella ACMP-konferens inställd. Men som åtminstone flera av er också vet, så spelade man in många av de bästa föredragen från förra årets konferens, Change Management 2019 i Orlando.

Vi har nu lyckats bemästra tekniken så att vi kan göra en webcast av webcasten, och kommer därför att passa på innan rättigheterna löper ut 28 april.

Därför så kommer vi att sända föredraget ”Harness the Power of Story to Drive Change” med Nancy Duarte och Amy Haworth över webben den 20 april mellan 7 och 8 på morgonen. (Det tidiga klockslaget är valt eftersom vi vill variera tidpunkterna för våra arrangemang mellan morgon, lunch, eftermiddag och kväll så att alla har tillfälle att delta åtminstone någon gång.)

Nancy är författare till bl a boken ”Illuminate – A Book About Igniting Change Through Communication” (https://www.duarte.com/illuminate/) som varmt rekommenderas. Amy beskriver ett praktikfall från Citrix, där man använt teknikerna som Nancy beskriver.

Efter föredraget, som är på en knapp timme, kommer det att finnas tillfälle till en kort diskussion för de som vill.

TID OCH PLATS

Måndag 20 april 07:00 – 08:00 (följt av diskussion)

WEBCAST: Föredraget kommer att sändas via Zoom, där vi också kommer att hålla den efterföljande diskussionen. Detaljer och länkar kommer att skickas i god tid till de som anmält sig till respektive tillfälle.

ANMÄLAN

Anmäl dig SENAST 17 april!

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD