ACMP Europakonferens den 16-18e sept i Bryssel

Den 16 -18e september arrangerar ACMP en Europakonferens i Bryssel. Det kommer att bli en inregistrering den 16e, en huvudsaklig konferensdag med föreläsare den 17e och ”efterkonferenser” den 18e.  Det här är den tredje stora konferensen som ordnas i Europa. Den första gick av stapeln i Köpenhamn för fyra år sedan, den andra för två år sedan i London och nu i Bryssel.

Det här är ett unikt tillfälle att vidga era nätverk, träffa andra CM-experter och fördjupa era kunskaper inom CM. Det här är en öppen konferens så ni kan också se det som ett tillfälle att åka tillsammans med kollegor, kunder och andra som ni samverkar med.

Möjlighet att anmäla sig kommer att publiceras inom kort, håll utkik på acmpglobal.org.

Huvudtalare kommer att bli Daryl Conner som är en dignitet inom CM. Du kan läsa mer om honom på: www.connerpartners.com/daryl-conner

I övrigt finns det fortfarande utrymme för andra talare att kliva fram. Jag ber er därför om hjälp att tänka till på ämnen ni skulle vilja höra mer om på konferensen och om ni har tips på talare som vore intressanta att anlita. Arrangör för detta event är den globala ACMP organisationen. Har ni idéer på föreläsare eller innehåll ni vill lyfta fram maila oss på acmpsweden@gmail.com , så ser vi till att projektledaren för eventet driver frågan vidare. Maria och David ingår i planeringskommitteen och vore tacksamma för en snabb återkoppling från er med tanke på de knappa tidsramarna vi fått.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s