Medlemsenkät inför ACMP Swedens verksamhet 2016

Det är nu så gott som exakt ett år sedan ACMP Sweden, den svenska avdelningen av The Association for Change Management Professionals, bildades. Under året har vi vuxit till nästan 60 medlemmar och genomfört ett antal möten, både slutna (dvs bara för våra egna medlemmar) och öppna möten som alla intresserade varit välkomna till. Dessutom har vår moderorganisation ACMP utvecklat The Standard for Change Management och håller på att förbereda lanseringen av CCMP, The Certified Change Management Professional. Och mycket mer, både internationellt och här i Sverige.

Nu är det dags att lägga i nästa växel och se till att 2016 blir ännu mer framgångsrikt! För att få alla medlemmars input inför planeringen har vi satt ihop en medlemsenkät, som vi ber dig att fylla i. Du når enkäten via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/1ZB8XoPLOo1G9443tsYj82sO6XgsPg-ls0LUhtrGzMKU/viewform?usp=send_form
Enkäten tar 5-10 minuter att besvara.

Vi ber dig att besvara enkäten senast 2 DECEMBER!

Har du frågor om enkäten (eller annat) så skicka ett mail till acmpsweden@gmail.com

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s