Reservera datum för ACMP Sweden’s Open Event 5 april 2016!!

5 April

När: Tisdagen den 5 april, 2016, kl 17.30 – 20.30

Var: Wallenbergsalen, Stockholms Universitet, Kräftriket

Tema: Behålla fotfästet i den digitala stormen

Vad krävs för att inte tappa fotfästet i den digitala stormen? Ständigt nya digitala produkter och tjänster förändrar våra beteenden i grunden och kastar om förutsättningarna för företag och organisationer. Vad krävs internt av företagen för att utveckla och anpassa kultur, organisation och arbetssätt efter en helt ny marknad och en helt ny verklighet? Och viktigast av allt – hur engagerar man och får med sig sina medarbetare på den resan?

På programmet finns bland annat:

  • Jan Gulliksen, ordförande för Digitaliseringskommissionen, berättar om digitaliseringen som fenomen, hur den påverkar oss i stort och smått, vilka krav som den medför både för företag, dess medarbetare och på oss alla som medborgare i ett samhälle under utveckling.
  • Inger Ekman, Tieto, berättar om hur vi får med oss andra i en teknikdriven förändring.
  • Fredrik Ahlengärd, OKQ8, berättar hur de har använt sig av sociala medier och moderna metoder för kommunikation för att genomföra en genomgripande förflyttning kring hur de som företag uppfattas ute på hundratals bensinstationer över Norden.

Kom och ta del av aktuella rön inom förändringsledning och möt andra som delar ditt intresse!

Mer information kommer inom kort att publiceras här på vår webbplats , men reservera datumet i din kalender redan nu!

Läs mer och anmäl dig här https://acmpsweden.wordpress.com/open-event-2016/

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s