Delta i ”Best Practices in Change Management 2017 Study” (Prosci)

Best Practices in CM 2017

ACMP Sweden har blivit kontaktade av Susie Patterson på Prosci, som bjuder in oss (och tusentals andra…) att lämna input till deras årliga undersökning.

Som motprestation:

In return for your time and input, you will get access to the published data through the eBest Practices, the cloud-based collection of Prosci’s research that allows you to access data from anywhere in the world. With this online tool you can easily search and bookmark findings for your ongoing reference.

Mer information och länk till sjäva undersökningen hittar man HÄR. Det är en relativt omfattande undersökning (även om de kortat ner den något jämfört med tidigare år), så det kan ta upp till en timme att besvara, men min egen erfarenhet från tidigare är att man får lite egna insikter bara genom att besvara frågorna.

Deadline för svar är 29 maj.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s