Medlemsmöte 30/11: Agil Förändringsledning – modefluga eller absolut nödvändigt?

agile klossar

Förändring är till sin natur väldigt komplext och det går sällan att förutspå exakt hur det kommer att gå då väldigt många variabler är inblandade. Varför har de vanliga modellerna då upplägget att man analyserar, planerar och utför – och sen är det klart? Det blir ju aldrig så i verkligheten…

Vi har tidigare haft ett medlemsevent där vi berörde Agile och Förändringsledning. Nu har det gått drygt två år sedan dess, och Agile nämns allt oftare i samband med Förändringsledning (söker man på nätet så får man t ex över 5 miljoner träffar, och t ex Prosci skriver mycket om Agile Change). Det här eventet vänder sig både till dig som var med för två år sedan och dig som inte var det; det blir en kort intro ”Agile – grunderna och vad är nytt”.

Sedan använder vi formatet Lean Coffee under kvällen och baserar diskussionen på gruppens frågeställningar hur Agile och Förändringsledning kan samverka.

Läs mer och anmäl dig HÄR!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s