Välkommen på World Café den 24 april!

Vi försöker variera inte bara innehållet utan även upplägget för ACMP-möten för att tillgodose så många önskemål som möjligt. Ibland är det ”föredrag” och ibland ett utbyte som alla kan delta i aktivt.

Den 24 april är det dags för nästa möte, där vi ska dra nytta av allas kunskaper och erfarenheter genom ett World Café-upplägg (läs mer om World café här). Vi kommer att lägga upp mötet på ett sådant sätt att man aktivt kan delta även på distans.

Vi har inte haft svårt att hitta tänkbara ämnen utan tvärtom haft svårt att välja, så vi tänkte låta er som vill delta påverka vad vi ska diskutera. När du anmäler dig ber vi dig därför också ange vilka ämnen du är mest intresserad av att diskutera. Vi kommer sedan att välja bland dem.

Läs mer och anmäl dig HÄR!

VÄLKOMMEN!!!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s