Möte med PMI & ACMP i Malmö 11 februari!

Vårt samarbete med PMI i södra Sverige har kommit igång i raketfart!!

Den 11 februari är det dags för nästa möte!

Förändringsledning fokuserar på människorna i förändringen och på att åstadkomma positiva och bestående beteendeförändringar. Det är först när människorna (medarbetare, kunder m.fl.) använder och nyttjar förändringens fulla potential som vi kan säga att vi uppnått förändringens syfte.

På detta seminarium berättar Carina Burguete hur man arbetat med agil förändringsledning vid införandet av två nya socialförsäkringar på Försäkringskassan. Vi kommer att gå igenom några av grunderna i förändringsledning, hur vi arbetade med ledning och medarbetare på olika nivåer i organisationen, hur man kan arbeta med förändringsledning i en agil utvecklingsverksamhet och vilka fördelar som finns med ett sådant angreppssätt.

Med sig i samtalet har hon Karin Holmberg och Charlotta Nordström. Samtliga talare har en bred och mångårig erfarenhet av såväl verksamhetsutveckling som förändringsledning och är medlemmar i ACMP Sweden, den svenska avdelningen av den internationella organisationen Association of Change Management Professionals.

Det kommer också att ges tid för diskussion och frågeställningar. Välkomna!

Läs mer och anmäl dig hos PMI på https://www.pmi-se.org/Kalendarium/Agil-forandringsledning—i-samarbete-med-ACMP-Sweden_Malmo_2020-02-11

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s