What Science Says Leaders Should Do

Våra vänner på The Neuroleadership Institute (ni vet, David Rock & Co som tog fram SCARF-modellen) höll ett webinar i förra veckan med rubriken ”Coronavirus: What Science Says Leaders Should Do” där de diskuterade hur (baserat på hjärnforskning generellt och SCARF specifikt) man som ledare kan agera för att hantera sina medarbetares oro och upprätthålla deras engagemang. Och även saker att tänka på när arbetsplatsen blivit virtuell nu när så många arbetar hemifrån.

The coronavirus is rattling markets and whipping communities into a frenzy. In times like these, it’s important for leaders to stay cool under pressure, make the right decisions for all stakeholders, and then execute those decisions effectively. But uncertainty lies at the heart of this crisis, so what exactly are leaders to do?
Join Dr. David Rock, Dr. Jay Van Bavel, and Dr. Kamila Sip as they examine the impact our ongoing health scare is having on leaders and employees. Our hosts will identify the big decisions leaders need to make, how to offset threats and keep people engaged, the opportunities that exist to make virtual work a reliable (and maybe even superior) alternative, and more. Don’t miss this important webinar!

Du hittar webinariet HÄR.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s