DIGITALT MEDLEMSEVENT 19:E NOVEMBER ”FÖRÄNDRINGSARBETETS TEATER”

Varmt välkommen till nästa medlemsevent!

Denna gång kommer vi att få lyssna på Ola Rosenlind och Mikal Björkström.  De har intervjuat verksamheter för att ta reda på varför förändringsarbete inte lyckas och vilka fallgropar som finns.

I detta arbete har de kommit fram till att det finns ett fenomen som uppstår när vi vet, eller med stor sannolikhet kan anta, att vi inte kommer att lyckas med vår förändring, men ändå fortsätter som om vi kommer att lyckas.  När vi sedan misslyckas så sätter sig misslyckandet  i verksamhetens väggar och bygger in ett osynligt motstånd mot kommande förändringsinitiativ. Vi kommer att djupdyka i detta tema och får även ta del av andra vanliga fallgropar som de identifierat i sina intervjuer.

Mikal är leg. Psykolog med Organizational Behavior Management (OBM) – inriktning. Ola är socionom med bakgrund inom ledande HR funktioner och som Managementkonsult. De driver idag det gemensamma bolaget Making Change och jobbar som förändringsledare. Båda har under perioder själva jobbat i chefsroller och där både lyckas bra och mindre bra med förändringar.  

VI ses på Zoom den 19e november klockan 18-19. Du behöver föranmäla dig via denna LÄNK senast måndag den 16:e november.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s