DIGITALT MEDLEMSEVENT – 3:e DECEMBER ”SLUTA FÖRSÖK FÅ DEM ATT ACCEPTERA FÖRÄNDRINGEN”

Den 3:e december får vi besök av Carl Erik Herlitz från Tuff Ledarskapsträning. Han kommer att prata kring temat ”Sluta försök få dem att acceptera förändringen”.

Vi får ofta frågan: Vad ska jag göra för att få med dem på förändringen, för att få dem att köpa det som är bestämt? Kanske detta inte går, i alla fall inte på något bra sätt, eller på det sättet vi tror. Däremot finns det andra saker vi som förändringsledare kan göra för att frigöra engagemang, ansvarskänsla och motivation. Välkommen till ett webbinarium om den bit vi påstår ofta saknas i förändringsledning!

Tuff ledarskapsträning tränar chefer och medarbetare i de förhållningssätt och förmågor som behövs för att leda mindre hierarkiskt och mer tillitsbaserat. Carl Erik Herlitz är en av grundarna av företaget. Han har 20 års erfarenhet av ledarskapsträning.

VÄLKOMMEN!
Anmälan görs här!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s