Biokväll 25 mars: ”Myth Busting – 70% of change initiatives fail”

Alla medlemmar (+ en gäst vardera, om man vill!) önskas hjärtligt välkomna till ACMP Chapter Swedens Biokväll!

En av medlemsförmånerna i ACMP är tillgången till vårt bibliotek av webinar, som nu omfattar mängder av inspelningar som täcker allt från grunderna i Change Management till praktikfall och fördjupningar.

Men ibland är det svårt att ta sig tid – och dessutom skapar ett bra seminarium ju ofta en längtan att dela sina intryck av det man nyss  lyssnat på med andra intresserade, och det är svårt om man sitter ensam framför datorn.

Lösningen på detta dilemma är ACMP Sweden’s biokvällar, där vi först gemensamt ser på ett inspelat webinar och sen i smågrupper diskuterar det som presenterats.

Denna gång kommer vi att få lyssna på ett av seminarierna från förra sommarens stora ACMP-konferens ”CHG MGMT GLOBAL CONNECT 2020”, där Ed Cook går igenom hur den blott alltför spridda myten om att ”70% av alla förändringsinitiativ misslyckas” uppstod, vad som EGENTLIGEN driver framgång, och hur vi kommunicerar det till våra beställare och sponsorer.

Läs mer och anmäl dig SENAST 23 MARS via denna länk

VÄLKOMMEN!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s