ACMP-möte 23 september: Biokväll från Change Management Global Connect 2021

Alla medlemmar (av copyrightskäl kan vi inte bjuda in gäster denna gång) önskas hjärtligt välkomna till höstens andra möte i ACMP Sweden!

Vi har valt ut ett par föredrag som flera av de som deltog på konferensen tyckte var givande och som visar bredden på utbudet på konferensen, och hoppas att ni håller med.

Eftersom mötet hålls online så får var och en själv tillhandahålla popcorn…

VÄLKOMMEN!

AGENDA

Efter inledande allmän information från ACMP så delar vi upp oss i två grupper utifrån vilket av de inspelade föredragen man angett i anmälan att man vill titta på.

Varje grupp ser på föredraget (ca 50 minuter vardera) och diskuterar därefter sina intryck.

Slutligen återsamlas vi för en kort erfarenhetsdelning i plenum.

Mötet beräknas sluta ca 19:30.

FÖREDRAGEN

Change Management Experiments – Mad Scientists Unite!

Cindy Peterson & Janel Wellborn, Peerless Partners

As change practitioners, we have all seen big, complex organizational changes fail… and small changes shift the culture and ways of working of an entire organization.  When organizations want to invest in a ”transformation” of any kind, decks geared to align EVERYONE and formal change management plans often don’t work. We’ve had much more success experimenting with SMALL changes that can have a BIG impact. Shifting ways of working to get organizational roadblocks out of the way, using signals along the way to steer & guide the change, while building a coalition of the willing along the way.  

In this workshop, we will practice building change hypotheses and a dynamic change backlog instead of a change plan. Then, we’ll discuss how to create participatory change by creating experiments instead of rollout plans. You’ll build your own experiments to try with your organization. We’ll also touch on methods to scale experiments as new ways of working gain traction across the org.

Harnessing Digital Marketing Practices to Drive Effective and Compelling Change Communication

Nivedita Chandrashekar, Alstom

In this era of accelerated digital transformation, driving effective change communication within a globally distributed workforce takes tactical skills, agility, creativity, and out-of-the-box thinking. We’ll begin the session by understanding how communication has evolved over the last few years. Trends indicate that we can no longer stick our heads in the sand and hope that traditional change communications methods will work forever. These trends help us understand what’s needed and how we can harness simple digital marketing strategies to drive compelling and effective change communications.

We’ll then briefly look at what is digital marketing, and how we can take advantage of some of its tried-and-tested concepts to apply them to our change communication. We will look at purpose-driven approaches to deliver winning results that keep the customer experience at the forefront. Learn how easy it is to leverage everyday technology. We’ll conclude with a case study.

TID OCH PLATS

TID: Torsdagen den 23 september kl 18:00 – 19:30 (ca)

PLATS: Webmöte via Zoom https://us02web.zoom.us/j/89329891025?pwd=bjlrSXNNMVJaYW9oSWJBVzlaQmkrUT09


ANMÄLAN

En Zoom-länk kommer att skickas ut någon dag i förväg till de som anmält sig.

ANMÄL DIG SENAST 21 SEPTEMBER!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s