ANMÄLAN 19:E NOVEMBER – FÖRÄNDRINGENS TEATER

Denna gång kommer vi att få lyssna på Ola Rosenlind och Mikal Björkström.  De har intervjuat verksamheter för att ta reda på varför förändringsarbete inte lyckas och vilka fallgropar som finns.

I detta arbete har de kommit fram till att det finns ett fenomen som uppstår när vi vet, eller med stor sannolikhet kan anta, att vi inte kommer att lyckas med vår förändring, men ändå fortsätter som om vi kommer att lyckas.  När vi sedan misslyckas så sätter sig misslyckandet  i verksamhetens väggar och bygger in ett osynligt motstånd mot kommande förändringsinitiativ. Vi kommer att djupdyka i detta tema och får även ta del av andra vanliga fallgropar som de identifierat i sina intervjuer.

Mikal är leg. Psykolog med Organizational Behavior Management (OBM)-inriktning- Ola är socionom med bakgrund inom ledande HR funktioner och som Managementkonsult. De driver idag det gemensamma bolaget Making Change och jobbar som förändringsledare. Båda har under perioder själva jobbat i chefsroller och där både lyckas bra och mindre bra med förändringar.  

TID OCH PLATS

Torsdag den 19e November 18:00 – 19.00. Digitalt möte via Zoom.

En länk till zoom-mötet kommer att mailas ut till dig som är anmäler dig.

GÄST

Välkommen att ta med en gäst (som också behöver anmäla sig, och då ange i formulärets kommentarsfält vem den är gäst till). Det går bra att vara gäst vid ett medlemsmöte. Vill man medverka vid fler tillfällen behöver man bli medlem i ACMP. (HÄR är en länk du kan skicka för den som vill bli medlem)

ANMÄLAN

ANMÄL DIG SENAST 16e NOVEMBER!