ANMÄLAN MEDLEMSMÖTE 3:E DECEMBER ”SLUTA FÖRSÖK FÅ DEM ATT ACCEPTERA FÖRÄNDRINGEN”

Den 3:e december får vi besök av Carl Erik Herlitz från Tuff Ledarskapsträning. Han kommer att prata kring temat ”Sluta försök få dem att acceptera förändringen”.

Vi får ofta frågan: Vad ska jag göra för att få med dem på förändringen, för att få dem att köpa det som är bestämt? Kanske detta inte går, i alla fall inte på något bra sätt, eller på det sättet vi tror. Däremot finns det andra saker vi som förändringsledare kan göra för att frigöra engagemang, ansvarskänsla och motivation. Välkommen till ett webbinarium om den bit vi påstår ofta saknas i förändringsledning!

Tuff ledarskapsträning tränar chefer och medarbetare i de förhållningssätt och förmågor som behövs för att leda mindre hierarkiskt och mer tillitsbaserat. Carl Erik Herlitz är en av grundarna av företaget. Han har 20 års erfarenhet av ledarskapsträning.

TID OCH PLATS

Torsdag den 3e December 18:00 – 19.00. Digitalt möte via Zoom.

En länk till zoom-mötet kommer att mailas ut till dig som är anmäler dig.

GÄST

Välkommen att ta med en gäst (som också behöver anmäla sig, och då ange i formulärets kommentarsfält vem den är gäst till). Det går bra att vara gäst vid ett medlemsmöte. Vill man medverka vid fler tillfällen behöver man bli medlem i ACMP. (HÄR är en länk du kan skicka för den som vill bli medlem)

ANMÄLAN

ANMÄL DIG SENAST 30e NOVEMBER!