Medlemsmöte 24 april: World Café

Alla medlemmar (+ en gäst vardera, om man vill!) önskas hjärtligt välkomna till ACMP Chapter Swedens nästa möte!

WC-guidelines-mini

Vi försöker variera inte bara innehållet utan även upplägget för ACMP-möten för att tillgodose så många önskemål som möjligt. Ibland är det ”föredrag” och ibland ett utbyte som alla kan delta i aktivt.

Den 24 april är det dags för nästa möte, där vi ska dra nytta av allas kunskaper och erfarenheter genom ett World Café-upplägg (läs mer om World café här). Vi kommer att lägga upp mötet på ett sådant sätt att man aktivt kan delta även på distans.

Vi har inte haft svårt att hitta tänkbara ämnen utan tvärtom haft svårt att välja, så vi tänkte låta er som vill delta påverka vad vi ska diskutera. När du anmäler dig ber vi dig därför också ange vilka ämnen du är mest intresserad av att diskutera. Vi kommer sedan att välja bland dem.

Förslagen är:

  • Kulturer och deras arketyper
  • Förändringsarbete i decentraliserade (organisatoriskt och geografiskt) organisationer
  • Hantera motstånd
  • Kommunikation
  • Arbetsfördelning mellan kommunikationsansvariga och förändringsledning
  • Design (organisationsstrukturer)
  • Hur hitta sponsor/förändringsägare på rätt nivå?
  • Hur får man sponsorn/förändringsägaren att bli mer aktiv?
  • Hur mäta framdrift?
  • Vilka speciella krav ställer förändringar som sker under lång tid?

TID OCH PLATS

TID: Onsdagen den 24 april kl 18:00.

Minglet börjar 17.30, då lätt förtäring bjuds för dem som beställt detta. Klockan 18 börjar medlemsmötet med information från ACMP och ca 18.30 startar huvudtemat! Vi räknar med att avsluta mötet ca kl 20.

PLATS: Vi träffas hos Time People Group, på Celsiusgatan 10 i Stockholm.

Vi kommer dessutom att ge er som inte finns i Stockholm möjlighet att delta via webben. En länk kommer att skickas ut före mötet till er som i anmälan valt att delta på distans.

Om ni är flera stycken från samma ort som ska delta på distans så rekommenderar vi att ni sitter tillsammans, så kan ni ha en ”lokal” diskussion när vi kommer dit på agendan.

.

GÄST: Välkommen att ta med en gäst (som också behöver anmäla sig, och då ange i formulärets kommentarsfält vem den är gäst till). OBS att gäster denna gång INTE kan delta på distans (eftersom de inte själva har behörighet att logga in till webinaret.

VI VILL DOCK GÄRNA PASSA PÅ ATT PÅPEKA ATT MAN BARA KAN VARA GÄST EN GÅNG – OM DIN GÄST VILL KOMMA FLERA GÅNGER ÄR DET ENKLAST FÖR HEN ATT BLI MEDLEM (HÄR ÄR EN LÄNK SOM DU KAN SKICKA!)

AGENDA

17.30 Ankomst, mingel och lättare förtäring till självkostnadspris (t ex wraps – ange eventuella allergier etc i anmälan). Betalning görs via Swish.

18.00 Mötet börjar – inledning med information från ACMP

18.30 (ca) World Café

20.00 (ca) Slut

ANMÄLAN