Medlemsmöte 30 januari: ”Varför kommer vi inte till beslut om förändringsledning?”

Alla medlemmar (+ en gäst vardera, om man vill!) önskas hjärtligt välkomna till ACMP Chapter Swedens första möte på det nya decenniet!

”Upplever du att Change Management står högt på affärsagendan, men att det är svårt att komma till beslut om dedikerade resurser? Lyssna in på vad Stretch har upplevt kring vad detta beror på och vad vi som Change-ambassadörer kan göra för att påverka.” 

Presentation hålls av Gunilla Ramborgh och Malin Westlund från Stretch Göteborg.


Mötet kommer att hållas både på plats i Stockholm och som webcast.

TID OCH PLATS

TID: Torsdagen den 30 januari kl 18:00.

Minglet börjar 17.30, då lätt förtäring bjuds för dem som beställt detta. Klockan 18 börjar medlemsmötet med information från ACMP och ca 18.30 startar huvudtemat! Vi räknar med att avsluta mötet ca kl 20.

PLATS: Vi träffas hos EVRY på Ekensbergvägen 113 i Solna Business Park.

(Kommer du med bil ber vi dig föranmäla ditt registreringsnummer så vi kan ordna P-tillstånd, annars finns det utmärkta allmänna kommunikationer, läs mer på sl.se)

Vi kommer dessutom att ge er som inte finns i Stockholm möjlighet att delta via webben. En länk kommer att skickas ut före mötet till er som i anmälan valt att delta på distans.

Om ni är flera stycken från samma ort som ska delta på distans så rekommenderar vi att ni sitter tillsammans, så kan ni ha en ”lokal” diskussion när vi kommer dit på agendan.

GÄST: Välkommen att ta med en gäst (som också behöver anmäla sig, och då ange i formulärets kommentarsfält vem den är gäst till).

VI VILL DOCK GÄRNA PASSA PÅ ATT PÅPEKA ATT MAN BARA KAN VARA GÄST EN GÅNG – OM DIN GÄST VILL KOMMA FLERA GÅNGER ÄR DET ENKLAST FÖR HEN ATT BLI MEDLEM (HÄR ÄR EN LÄNK SOM DU KAN SKICKA!)

AGENDA

17.30 Ankomst, mingel och lättare förtäring till självkostnadspris (t ex wraps – ange eventuella allergier etc i anmälan). Betalning görs på plats via Swish.

18.00 Mötet börjar – inledning med information från ACMP

18.30 (ca) ”Varför kommer vi inte till beslut till förändringsledning?”

19:45 (ca) Diskussion

20.15 (ca) Slut

ANMÄLAN

ANMÄL DIG SENAST 27 JANUARI!