DIGITAL WORKSHOP 15E SEPTEMBER – STOPPA SABOTÖRERNA!

Framgångsrika samtal är förändringsledarens viktigaste verktyg. Välkommen att utforska hur de blir just framgångsrika och hur man stoppar de vanliga sabotörerna av samtalen.

”9 Conversations out of 10 misses the mark”, Judith Glaser – Conversational Intelligence (C-IQ)

Framgångsrika samtal och relationer är de viktigaste verktygen du har när det gäller att leda i förändring. Ändå sker så många missförstånd, mycket händer under ytan och blir aldrig sagt, fantasier och antaganden växer och detta kostar både tid och pengar.

Kom och lär dig

  • hur man identifierar och undviker ”Sabotörerna” i samtalen
  • hur du kan bli tydligare och öka lyssnandet hos alla som deltar i samtalen
  • ett verktyg som är en god hjälp att använda särskilt när samtalen blir svåra

Under 90 minuter gör vi en interaktiv digital workshop som du har nytta av direkt. Du kommer att få en förberedande uppgift, och med den kommer du att arbeta under workshopen.  Samtidigt får du nya verktyg och ny inspiration tillsammans med andra förändringsledare. Den förberedande uppgiften ska återkopplas till anita.edvinsson@aurata.se senast tre dagar för workshopen.

Våra workshopledare är Anita Edvinsson och Catharina Wöhlecke-Haglund. De är utbildade och erfarna coacher i C-IQ, med lång erfarenhet av att stödja förändringsarbete i organisationer.

TID OCH PLATS

Tisdag den 15 September kl 18:00 – 19.30. Digitalt möte via Zoom.

En länk till zoom-mötet kommer att mailas ut till dig som är anmäler dig. Logga gärna in 5-10 min i förväg för att säkerställa att ljud och uppkoppling fungerar. Vi kommer att använda Zooms funktionalitet och delvis vara i mindre virtuella ”break out rooms” för dialog.

GÄST

Välkommen att ta med en gäst (som också behöver anmäla sig, och då ange i formulärets kommentarsfält vem den är gäst till). Det går bra att vara gäst vid ett medlemsmöte. Vill man medverka vid fler tillfällen behöver man bli medlem i ACMP. (HÄR är en länk du kan skicka för den som vill bli medlem)

ANMÄLAN

ANMÄL DIG SENAST 6e SEPTEMBER!