ACMP Sweden Medlemsmöte 23 mars: Varför mäter vi? – Vad kan vi mäta och hur?

INNEHÅLL

Alla medlemmar (men denna gång inte några gäster) önskas hjärtligt välkomna till ACMP Chapter Swedens mars-möte!

Mätningar av olika slag inom förändringsledning får en allt större roll – samtidigt som utbudet växer. I detta läge kan det vara intressant att stanna upp och reflektera lite över vad det egentligen är vi kan och vill mäta. Och hur kan vi sedan effektivt använda oss av våra result och agera på dem?

ACMP erbjuder nu möjlighet till träff i en tvåstegsraket där första tillfället bygger på dialog, interaktion och erfarenhetsutbyte och den andra träffen tar avstamp i teorin med föredrag.

Vi vet av erfarenhet att många av oss medlemmar har varit med om både lyckade och mindre bra mätaktiviteter i våra förändringsarbeten – kanske även du? Under denna träff får du chansen att diskutera några olika typer av mätningar tillsammans med andra praktiker inom förändringsledning. Tanken är att vi tillsammans ska diskutera kring några olika typer av mätningar. Vad är tillexempel skillnaden mellan kunskapsmätning och en change readiness mätning? När är det fördelaktigt att använda respektive metod och när har vi upplevt hinder? Detta är några frågeställningar som vi tar avstamp i som underlag till diskussionen. Ta gärna med dig dina egna funderingar och frågor också.

Välkommen till en träff där vi får möjlighet att dela erfarenheter – diskutera tillsammans och samskapa kring mätningar och dess möjligheter!

VÄLKOMMEN!


TID OCH PLATS

TID: Onsdagen den 23 mars kl 17:30 – 19:00

PLATS: Webmöte via Teams. Möteslänk kommer att skickas ut någon dag i förväg till de som anmält sig.


ANMÄLAN

En mötesbokning i Teams kommer att skickas ut någon dag i förväg till de som anmält sig (med info@acmpsweden.org som avsändare).

ANMÄL DIG SENAST 21 MARS!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s