Nu finns verktyget ”Presentation för ledningsgrupper” på Medlemssidan!

Förstasida presentation Ledningsgrupper

Nu finns ACMP Sweden’s första ”egenproducerade” verktyg tillgängligt på medlemssidan.

Det rör sig om den PowerPoint-presentation som Utvecklingsspåret ”Ledningsgrupper” tagit fram och testat ”skarpt” på ett par företag:

Utvecklingsspåret ”Ledningsgrupper” i ACMP Sweden har tagit fram en presentation som vi förändringsledare kan använda i kommunikation med företagsledningar och andra ledningsgrupper.

Syftet:
Att sprida budskapet om nyttan och vikten av god förändringsledning där tonvikten/storyn mer vilar på fakta än känsla. Tonvikten är medvetet vald för att understryka och förstärka vår roll som representanter ifrån ACMP varandes experter på förändringsledning.

Målgrupp:
Primär ledningsgrupper men finns egentligen ingenting som gör presentationen mindre lämpad för andra målgrupper ex. mellanchefer, projektledare etc.

Nyttjande:
Se denna presentation som en bas som står alla medlemmar fritt att nyttja. Det enda styrelsen ställer krav på är att få veta när du använder presentationen samt reaktionerna/feedback efteråt. Vill du få mer information om innehåll etc. i presentationen eller få den presenterad för dig kontakta Gustav Rönne eller Anna Olsson.

(Om du inte har fått lösenordet till medlemssidan så hör av dig!)

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s